Ανακοινώσεις Υπ. Οικονομικών ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠ. ΟΙΚ/ΜΙΚΩΝ

Υπ. Οικ. – Γ.Γ.Π.Σ. – Ανακοινώσεις

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.), ανακοινώνει τα παρακάτω:     – Η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού Εν.Φ.Ι.Α. στην εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9, θα ξεκινήσει σταδιακά από την 1η Αυγούστου. – Δυνατότητα διόρθωσης των ανωτέρω πράξεων θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση των εκκαθαρίσεων Εν.Φ.Ι.Α., με νεότερη ανακοίνωση.

Continue Reading
επικαιροποίηση ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης ΕΙΔΗΣΕΙΣ

e-ASTbooks – Αστικός Κώδικας

Η TaxPress.gr και οι Εκδόσεις ASTbooks ανακοινώνουν στους συνδρομητές της “ASTbooks e-books” ότι προστέθηκε το βιβλίο “Αστικός Κώδικας (2014)” με όλα τα άρθρα του Αστικού Κώδικα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές μας.    

Continue Reading
Ανακοινώσεις υπουργείο εργασίας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υπ. Εργ. – Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Άρτεμις” Ιούνιος 2014

Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Άρτεμις” Ιούνιος 2014     Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τον έλεγχο της αδήλωτης εργασίας για το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής: «Με τις συνέργειες που αναπτύσσονται τον τελευταίο μήνα…

Continue Reading
s2Member®