Πρόγραμμα ΣεμιναρίωνΣτείλτε μας θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να παρακολουθήσετε σε σεμινάριο.


Event Information:

 • Mon
  17
  Sep
  2018

  17.09.18 Αναλυτική διαδικασία για την συμπλήρωση των πεδίων στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ»

  17:00Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση

  Τίτλος: Όλη η διαδικασία αναλυτικά, για την συμπλήρωση των πεδίων των εντύπων, στο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΡΓΑΝΗ» N. 4488/2017 Τι ισχύει! Τι αλλάζει άμεσα και τι όχι!

  Εισηγητής: Πάλλα Κωνσταντίνα

  Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, σε στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, Μισθοδοσίας, Λογιστηρίου σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς. Σε Δήμους και Υπηρεσίες που απασχολούν προσωπικό ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ. Σε όσους ενδιαφέρονται να λύσουν όλες τις απορίες τους για το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ

  Θεματολόγία:

  E3.Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης Μισθωτού
  E3.1: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών απασχόλησης ωφελούμενου από προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα (αφορά Δημόσιο, ΟΤΑ και εταιρείες του Δημοσίου)
  Ε3.2: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών Θεωρητικής Κατάρτισης από πάροχο κατάρτισης ωφελούμενου από προγράμματα
  Ε3.3: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών Πρακτικής Άσκησης σε εργοδότη ωφελούμενου από συγχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο προγράμματα απασχόλησης που συνδυάζονται με την κατάρτιση
  E3.4: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών σύμβασης μαθητείας
  E4: Ετήσιος Πίνακας Προσωπικού
  Ε4: Συμπληρωματικός Ωραρίου, Τροποποίηση Ωραρίου, Τροποποιητικός Αποδοχών
  Ε4: Συμπληρωματικός Ωραρίου - Ατομικός
  Ε5: Αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης μισθωτού
  Ε6: Καταγγελία Σύμβασης Εργασίας αορίστου χρόνου (με ή χωρίς προειδοποίηση)
  Ε7: Βεβαίωση - Δήλωση του εργοδότη για συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου
  Ε8: Γνωστοποίηση πραγματοποιηθείσας υπερωριακής απασχόλησης
  Ε9: Σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης ή και εκ περιτροπής εργασίας
  Ε10: Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
  Ε11: Γνωστοποίηση στοιχείων ετήσιας κανονικής άδειας

   

  Η Κωνσταντία Πάλλα / Konstantia Palla, είναι Κοινωνιολόγος, απόφοιτος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Business & Life Coach, Trainer & Public Speaker, Aρθρογράφος.

  H Εισηγήτρια από το 2013 έχει εκπαιδεύσεις εκατοντάδες στελέχη και ιδιώτες στο σεμινάριο «ΕΡΓΑΝΗ» είτε σε ανοιχτά σεμινάρια είτε σε ενδοεπιχειρησιακά.

  Το σεμινάριο γίνεται με πρακτικό τρόπο και με σύνδεση στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου. Γίνεται ανάλυση όλων των πεδίων για να γίνεται σωστή η συμπλήρωση των στοιχείων.

  Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών. Από το 2017, συνεργασία σαν εισηγήτρια σεμιναρίων ενηλίκων με την ΕΕΔΕ σε ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΝΗ).

  Από  το  2018,  μέλος  της  ομάδας διδασκαλίας του  μεταπτυχιακού προγράμματος στην  Διοίκηση Επιχειρήσεων της  ΕΕΔΕ, στον  τομέα COACHING.

  Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε θέματα Business & Life Coaching, Εργασιακά, Προσωπικής Ανάπτυξης, Time Management, Soft Skills, Επικοινωνία κ.λ.π. με πάνω από 2.500 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

  Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει και διαχειριστεί χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη, προσωπικό επιχειρήσε ων, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες.

  Από το 2010 έχει εκπαιδεύσει με σεμινάρια χιλιάδες ανθρώπους δίνοντας επιλογές στην σωστή διαχείριση του χρόνου τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων στην εργασία τους.

  Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Ομιλήτρια (σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες) σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, έχοντας βοηθήσει χιλιάδες στελέχη στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωσή τους.

  Είναι μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Chapter (ICF Greece Chapter).

s2Member®