Πρόγραμμα ΣεμιναρίωνΣτείλτε μας θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να παρακολουθήσετε σε σεμινάριο.


Event Information:

 • Thu
  04
  Oct
  2018

  04.10.18 Είσπραξη ανεξόφλητων οφειλών - Χειρισμός αντιρρήσεων και υπεκφυγών

  17:00Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση

  Εισηγητής: Πάλλα Κωνσταντία
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν σεμινάριο ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμο προς μαγνητοσκόπηση.

  Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, σε στελέχη επιχειρήσεων, διευθυντικά στελέχη & σύμβουλους επιχειρήσεων. Σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κλάδων και πωλητές.

  Θεματολόγία:

  • Τεχνικές διαπραγμάτευσης κατά την είσπραξη των απαιτήσεων.
  • Χειρισμός αντιρρήσεων και υπεκφυγών του οφειλέτη.
  • Στρατηγικές και τακτικές επικοινωνίας κατά την είσπραξη των υπολοίπων.
  • Διαχείριση των συγκρούσεων με τους οφειλέτες.
  • Έλεγχος του θυμού και των συναισθημάτων μας.
  • Ψυχολογία του οφειλέτη και ενσυναίσθηση.
  • Διαχείριση του θυμού και των συναισθημάτων του οφειλέτη.
  • Η χρήση των κατάλληλων ερωτήσεων.
  • Η δέσμευση του οφειλέτη.

  Η Κωνσταντία Πάλλα / Konstantia Palla, είναι Κοινωνιολόγος, απόφοιτος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Business & Life Coach, Trainer & Public Speaker, Aρθρογράφος.

  H Εισηγήτρια από το 2013 έχει εκπαιδεύσεις εκατοντάδες στελέχη και ιδιώτες στο σεμινάριο «ΕΡΓΑΝΗ» είτε σε ανοιχτά σεμινάρια είτε σε ενδοεπιχειρησιακά.

  Το σεμινάριο γίνεται με πρακτικό τρόπο και με σύνδεση στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου. Γίνεται ανάλυση όλων των πεδίων για να γίνεται σωστή η συμπλήρωση των στοιχείων.

  Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, στελεχών και ιδιωτών. Από το 2017, συνεργασία σαν εισηγήτρια σεμιναρίων ενηλίκων με την ΕΕΔΕ σε ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΝΗ).

  Από το 2018, μέλος της ομάδας διδασκαλίας του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ, στον τομέα COACHING.

  Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε θέματα Business & Life Coaching, Εργασιακά, Προσωπικής Ανάπτυξης, Time Management, Soft Skills, Επικοινωνία κ.λ.π. με πάνω από 2.500 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

  Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει και διαχειριστεί χιλιάδες προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη, προσωπικό επιχειρήσε ων, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες.

  Από το 2010 έχει εκπαιδεύσει με σεμινάρια χιλιάδες ανθρώπους δίνοντας επιλογές στην σωστή διαχείριση του χρόνου τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων στην εργασία τους.

  Η Κωνσταντία Πάλλα είναι Ομιλήτρια (σεμινάρια, διαλέξεις, ομιλίες) σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, έχοντας βοηθήσει χιλιάδες στελέχη στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, στην επίτευξη των στόχων τους και στην αυτοβελτίωσή τους.

  Είναι μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Chapter (ICF Greece Chapter).

s2Member®