«Είμαστε σε κοινή γραμμή με το υπουργείο Οικονομικών για τα ΕΑΣ και έως την Παρασκευή θα έχουμε την απάντηση της κυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή» δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εθνικής ΄Άμυνας, αμέσως μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, του Στουρνάρα με τη Φώφη Γεννηματά

Την Παρασκευή θα είναι έτοιμη η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στην Κομισιόν για την εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την αναπληρώτρια υπουργό Άμυνας Φώφη Γεννηματά για το θέμα.
Είχε προηγηθεί συνάντηση για την ΕΛΒΟ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του κ. Στουρνάρα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου για τη ΛΑΡΚΟ.
Ως γνωστόν, η τρόικα έχει απορρίψει την πρόταση της κυβέρνησης για αναδιάρθρωση εν λειτουργία και έχει ζητήσει μέσω email να μπει «λουκέτο» στις ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, με «την αποζημίωση των εργαζομένων να μην υπερβαίνει τα νόμιμα όρια».
Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται σύσκεψη του κ. Στουρνάρα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου, για τη ΛΑΡΚΟ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ ThePressProject.