Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα  21/03/2013, ομάδα 20 φοιτητών MBA του Columbia Business School, τους οποίους συνόδευαν ο επιβλέπων καθηγητήςCharles Calomiris και η εκπρόσωπος του Chazen Institute of International Business Jennifer Tromba-Morisco και συζήτησε μαζί τους για θέματα της τρέχουσας οικονομικής επικαιρότητας.
Στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα της Κύπρου, για το οποίο ο Υπουργός τόνισε την ανάγκη παρουσίασης από την κυπριακή πλευρά ενός σχεδίου Β’ το συντομότερο δυνατόν, καθώς, όπως είπε, οι τράπεζες δεν μπορούν να παραμείνουν κλειστές, ενώ παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι θωρακισμένο.
Τους ενημέρωσε, επίσης, για το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανάγκη δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
 «Το σημαντικό είναι ότι το πρόγραμμα έχει μπει σε τροχιά. Έχουμε διανύσει τα 2/3 της διαδρομής, είμαστε κοντά στο στόχο. Σε έναν μαραθώνιο, όμως,  τα τελευταία χιλιόμετρα είναι τα δύσκολα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός.
Ερωτηθείς για το εάν ανησυχεί για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, είπε ότι όποιο και εάν είναι αυτό δεν θα επηρεάσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα προς το χειρότερο.